Deseneanimate
Image default
Business

Breed inzetbare betonplaten te koop én te huur

De betonnen producten van Van Ooijen Betonplaten in Elst zijn voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden te gebruiken. Heeft u een evenement waarvoor u betonnen stapelblokken als wegafzetting wilt gebruiken? Wilt u uw bedrijfsterrein verharden met betonplaten? Gebruikt u het liefst betonnen producten bij het aanleggen van een terras of bloembakken in uw achtertuin? Bekijk dan het assortiment van deze leverancier. Aangezien ze betonplaten en -blokken inkopen bij fabrikanten uit het hele land, blijven transportkosten beheersbaar en is een snelle levering van de producten mogelijk. Bovendien heeft u de mogelijkheid om dit bedrijf in te schakelen voor nauwkeurig legwerk, zodat u volledig ontzorgd wordt.

Stapelblokken kopen of huren

Dit bedrijf heeft een groot assortiment aan betonnen producten. Naast betonplaten kunt u hier goed terecht voor betonnen stapelblokken. Deze blokken zijn, zoals de naam al zegt, goed te stapelen. Het is daardoor heel eenvoudig om een scheidingswand te maken met deze blokken. Bovendien zijn de stapelblokken verkrijgbaar in tal van afmetingen en in verschillende vormen. Naast rechte betonblokken koopt of huurt u bij dit bedrijf ook een schuin aflopend stapelblok met de afmetingen 160x80x80 of een blok in de vorm van een dak met de afmetingen 160x80x80. Het is bij dit bedrijf mogelijk om betonplaten en -blokken te huren, wat ideaal is wanneer u het beton maar tijdelijk nodig heeft.

Een leverancier voor nieuw en tweedehands beton

Van Ooijen Betonplaten in Elst staat voor kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en een goede prijs. Bovendien biedt het bedrijf meerdere milieuvriendelijke opties. Naast dat u beton kunt huren, is het namelijk ook mogelijk om tweedehands beton aan te schaffen. Dit beton wordt altijd grondig gecontroleerd en worden pas voor verhuur of verkoop aangeboden als de medewerkers van dit bedrijf u garanderen dat de betonplaten en -blokken van goede kwaliteit zijn. Op de website van dit bedrijf ziet u het actuele aanbod aan gebruikt beton.