Deseneanimate
Image default
Architecture

Het No Cure – No Pay Concept van Convins in telemarketing

Bij Convins werken we met het no cure – no pay concept in onze telemarketingdiensten. Maar wat betekent dit precies? In deze blogpost vertellen we je alles over het concept en waarom wij er zo enthousiast over zijn. Zo ben jij goed geïnformeerd over hoe wij jou kunnen helpen bij het genereren van kwalitatieve leads en meer business.

 

Wat is het?

Het No Cure – No Pay concept houdt bij Convins in dat de klant alleen betaalt voor een gelopen afspraak die voldoet aan de vooraf gestelde criteria. Op deze manier wordt het risico van investeringen verschoven van de klant naar ons. Dit betekent dat wij ons uiterste best doen om waarde te leveren aan onze klanten en te zorgen voor succesvolle afspraken. Alleen dan verdienen wij ons geld en zo weet jij als klant precies wat je betaalt.

 

Stel samen criteria op 

Maar wat zijn dan die vooraf gestelde criteria? Dit verschilt per klant en is afhankelijk van de doelstellingen en wensen van de klant. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het aantal afspraken dat je wilt per maand, de kwaliteit van de afspraken, de branches van de leads enzovoort. Samen met de klant stellen we dus een helder plan op, zodat we beiden weten wat er van elkaar wordt verwacht.

 

Denk op lange termijn

In ons werk zijn wij altijd gericht op de lange termijn. Wij willen niet enkel afspraken scoren voor onze klanten, maar juist werken aan een duurzame relatie tussen onze klanten en hun leads. Daarom hebben wij ook meerdere intakegesprekken met onze klanten om zo tot een passend plan te komen en om een goed beeld te krijgen van het bedrijf en het product of de dienst die zij aanbieden.

 

Evaluaties en rapporten delen

Maar hoe weten wij als telemarketingbureau zeker dat de afspraak bijdraagt aan kwalitatieve leads en business? Door middel van evaluaties en rapportages, die wij met de klant delen. Ook bieden wij onze klanten toegang tot een online portaal, waar de resultaten en afspraken in real time worden bijgehouden. Zo blijft onze samenwerking transparant en kunnen wij onze aanpak aanpassen waar nodig.


Het no cure no pay telemarketing concept van Convins is een mooie manier om klanten te helpen bij het genereren van kwalitatieve leads met minimale risico’s. Door de heldere afspraken die we van tevoren samen maken, weet iedereen precies wat er van elkaar wordt verwacht. Ook onze gerichtheid op de lange termijn en het continue monitoren van resultaten maakt ons een hechte partner voor onze klanten. Neem gerust contact op als je interesse hebt in onze diensten of hierover vragen hebt. We denken graag met je mee!

https://www.convins.eu/