Deseneanimate
Image default
Commercial

Krijg een gladde huid met deze ontharingsmethodes!

Als het gaat om ontharen zijn er tegenwoordig talloze opties om uit te kiezen. Van scheren tot epileren en van waxen tot laseren, elk van deze methoden heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. In deze blog zullen we enkele veelgebruikte ontharingsmethodes bespreken en hun voordelen uiteenzetten. Zo kun je hopelijk een weloverwogen keuze maken en je op weg helpen naar die heerlijk zachte huid die je verdient!

 

1. Scheren

Scheren is waarschijnlijk de meest gebruikte ontharingsmethode. Het is makkelijk, snel en vrij goedkoop. Het grootste voordeel van scheren is dat het veel minder pijnlijk is dan andere methodes. Bovendien kun je het bijna overal doen en heb je er weinig hulpmiddelen voor nodig. Een nadeel van scheren is dat je huid snel irriteert en je vaak binnen een dag of twee alweer stoppels zult zien. Als je een gevoelige huid hebt, kan scheren ook leiden tot ingegroeide haartjes, wat vervelend kan zijn.

 

2. Lasering

Laserontharing is een behandeling waarbij laserlicht op je huid wordt gericht om de haartjes definitief te verwijderen. Het grote voordeel van laseren is dat je nooit meer hoeft te ontharen en dat de haartjes niet meer terug zullen groeien. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over ingegroeide haartjes, infecties en irritaties. Het nadeel is dat het een kostbare behandeling is en niet geschikt voor iedereen. Met name mensen met een donkere huidskleur of lichte haartjes zullen minder goede resultaten behalen dan mensen met een lichte huidskleur en donkere haartjes. Wil je het nu wel uitproberen? Kijk dan bij Laservision voor de beste apparatuur.

 

3. Epileren

Epileren is een methode waarbij je haartjes één voor één uit je huid trekt met een pincet, een epilator of draad. Het voordeel van epileren is dat de haartjes langer wegblijven dan bij scheren, net als bij waxen. Bovendien komen de haartjes zachter terug, wat fijn is. Een nadeel van epileren is dat het pijnlijk kan zijn en dat het soms lastig is om alle haartjes te verwijderen. Niet elke haar is tenslotte even goed zichtbaar, en je moet soms een beetje experimenteren om te kijken wat het beste voor je werkt.

 

https://www.laservision.nl/laserapparatuur/ontharingslasers/