Deseneanimate
Image default
Offers

Sleutelen aan een luchtgekoelde VW

Originele onderdelen voor je luchtgekoelde Volkswagen vind je niet bij iedere garage. Zelf de moderne Volkswagendealer kan je niet van dienst zijn. Gelukkig is er 1 adres waar je op kunt vertrouwen: Paruzzi. Alle VW onderdelen kun je online bestellen! Zelfs originele klassieke onderdelen. Paruzzi is namelijk officieel Nederlands partner van Volkswagen Classic Parts. De originele onderdelen komen uit de speciale magazijnen in Duitsland.

Onderdelen en goede service

Aan ieder onderdeel is gedacht. Van versnellingspook voor de Kübel een Kever motorblok tot aan een benzinefilter voor een Spijlbus. Heb je ondersteuning nodig bij het bestellen of juist installeren van je onderdeel? De medewerkers geven je maar al te graag een stukje support.

Particulieren en bedrijven door heel Europa

Niet alleen particuliere Volkswagen liefhebbers kunnen en bestelling plaatsen bij Paruzzi; ook vele garages kunnen terecht voor de juiste onderdelen. Paruzzi heeft een ruime voorraad! Of het nu gaat om een Volkswagen Buggy onderdeel of onderdelen voor je Karmann Ghia, Kever Type 3, Kübel, Spijlbus, Panoramabus of T25 / T3; Paruzzi heeft het in huis!

Om te watertanden

Paruzzi biedt tevens een prachtige catalogus. Een prachtig full colour boekwerk met ruim 400 pagina’s waar een VW liefhebber van zal watertanden. De catalogus is online te bestellen en tevens gratis bij iedere bestelling van 50 euro. Bestel het vandaag voor 15.00 uur, dan heb je het morgen in huis! Meer weten? Bel gerust, NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131.

https://www.paruzzi.com/